Zorg en Welzijn

 

Stichting ZorgPuntGouda biedt goede en betaalbare zorg en welzijn in de wijk, zowel professionele zorg als ondersteuning door vrijwilligers. Wij werken samen met een netwerk van bewoners, vrijwilligers, professionals en instellingen. ZorgPuntGouda is geregistreerd als officiële zorgaanbieder bij de gemeente Gouda, het Netwerk Sociaal Domein Midden-Holland en de Kamer van Koophandel.

ZorgPuntGouda is een zelfstandige non-profit organisatie, zonder winstoogmerk, opgezet door betrokken bewoners uit Gouda met ervaring in de zorg en welzijn. Het doel is goede en betaalbare zorg en welzijn in de wijk bieden, met meer tijd en aandacht voor wie dat nodig heeft en dat u zo veel mogelijk dezelfde gezichten ziet.

Wilt u ons, vrijwillig of als professional, bij ons aansluiten of wilt u meer informatie, dan kunt altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per email. Voorop staat dat u daadwerkelijk wil bijdragen aan een betere samenleving en dat u graag wilt werken in een organisatie waar niet het geld maar de mens centraal staat.

Meer informatie volgt binnenkort op  https://www.zorgpuntgouda.nl/