Veiligheidsbijeenkomst Gemeente

Op dinsdag 6 oktober 2015 heeft de gemeente Gouda in De Veste een bijeenkomst gehouden met bewoners uit het gebied Gouda Noord (Bloemendaal, Plaswijck, Gouda Noord en Achterwillens) over het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in Gouda Noord.

Maandag 20 juni is er een vervolgbijeenkomst van de gemeente en politie, waarbij ook de thema’s van 6 oktober worden besproken.

De gemeente Gouda: “Ondanks alle inspanningen blijven de inbraakcijfers hoog. Daarom is een onafhankelijk veiligheidsadviseur aanwezig die u tips kan geven om uw huis veiliger te maken.”

De gemeente nodigt bewoners van Plaswijck, Bloemendaal, Gouda Noord en Achterwillens uit om naar de tweede veiligheidsavond te komen. Er is ook ruimte om andere veiligheidszaken ter sprake te brengen. Wethouder Niezen is deze avond ook aanwezig, zij beheert o.a. de portefeuille openbaar gebied.

De datum is maandag 20 juni 2016, van 19.30 uur  – 22.00 uur, locatie is De Veste, Ridder van Catsweg 30, Gouda.

Het programma voor de avond is als volgt: 19.30 uur Ontvangst met koffie/thee, 19.45 uur Opening door burgemeester Milo Schoenmaker, 20.00 uur Presentatie gebiedsregisseur, 20.15 uur Interactieve sessie met bewoners en advisering van dhr. Keizer, 21.15 uur Terugblik en opbrengst van de avond en 21.45 uur Sluiting