Categoriearchief: Koningsdag

Koningsdag 2019 in de wijk

 

Koningsdag 2019 in de wijk

Beste wijkbewoners,

As. zaterdag 27 april 2019 is het Koningsdag en ook dit jaar zijn er in de wijk feestelijke vrij-, kleedjes- en vrijmarkten. Iedereen is welkom om te kijken, kopen én verkopen, mee te doen met de spelletjes en natuurlijk wat te eten en drinken.

Van 9.00 uur tot 14.00 uur is er de vrijmarkt Bloemendaal-Plaswijck op het parkeerterrein Gildenburg naast het winkelcentrum. Opbouw is mogelijk vanaf 8.00 uur, aanmelden hoeft niet! Dit jaar is er onder andere de Goudse popschool, slijm maken, kinderspelletjes, een ritje op de pony van de Ruiterclub, ijsjes van Verhage en NIEUW dit jaar een grote loterij met 166 prijzen en een geweldige hoofdprijs, beschikbaar gesteld door alle sponsors.

Bij Buurtvereniging het Ankerlicht zijn er in en om het gebouw ook weer verschillende activiteiten met traditioneel het springkussen. De start daar is om 11 uur. Dit jaar zijn er geen koningsdagactiviteiten in de hoeven.

Wij hopen iedereen te zien en natuurlijk dat het weer meewerkt … duimen maar !

 

 

Koningsdag: kleedjes/vrijmarkten en activiteiten in de eigen wijk

 

Beste mede wijkbewoners,

As vrijdag 27 april is het weer Koningsdag. Bij winkelcentrum Bloemendaal is er dan op het terrein bij de Gildenburg weer een feestelijke en grote kleedjes- en vrijmarkt. Dit jaar zijn er bovendien extra kinderactiviteiten zoals ponyrijden en enkele muziekoptredens. De vrijmarkt is voor iedereen toegankelijk en gratis (voor de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd).

Voor kinderen die een kleedje willen: dit jaar is er geen reservering mogelijk dus wees er ’s ochtends snel bij! Vanaf 8 uur mag iedereen de spullen klaar zetten. Om 9.00 begint de Koningsmarkt. De workshops van de Goudse popschool starten later, vanaf 10.30 tot 12.00. Daarna treden er verschillende bandjes op tot 13.30. De middag duurt tot 14 uur.

Er zijn ook kleedjesmarkten en activiteiten bij wijkcentrum het Ankerlicht in de Wervenbuurt en in de Hoevenbuurt.

Wij nodigen wijkbewoners, jong en oud, om mee te doen of te komen kijken bij de vrijmarkten en kleedjesmarkten in de eigen wijk !