Steun Het Vlot en help met het winnen van € 10.000 euro bij Nudge !

 

Basisschool Het Vlot doet mee met de landelijke prijsvraag ‘Een Dijk van een Wijk’. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door Nudge, een landelijke organisatie voor iedereen die iets wil doen op het gebied van duurzaamheid. Degene met het beste idee kan € 10.000 winnen!

De inzending van Het Vlot gaat om het duurzaam maken van de basisschool door zonnepanelen op het dak te plaatsen. Dat betekent en lagere energierekening voor de school en een beter milieu. Er kan verder een klein zonnepanelenpark komen op het Groene Eiland, ook voor educatie. Ook is het plan om het speeltoestel de Spin verplaatsen. Dat ligt nu te dicht bij een honden uitlaatplaats. Een natuurlijk kan het Groene Eiland wel een opknapbeurt gebruiken, mét een vlinder en bijentuin! Het plan is opgesteld samen met stichting wijkvereniging/wijkteam Plaswijckopgesteld.Prijsvraag Dijk van een Wijk

Als iedereen voor dit idee stemt maakt deze Goudse school een kans om te winnen. Volgende week woensdag 18 maart is er een heus stembureau op de school. Er is dan ook een computer om bij Nudge in te loggen en te stemmen.

Je kunt ook zelf alvast stemmen. Het Vlot staat bij het thema Energie. Om te stemmen moet je je eerst aanmelden als Nudger, maar dat is geen probleem.

Link naar stemmen Nudge

Zie ook http://www.jenaplanschoolhetvlot.nl/

Zie ook www.facebook.com/wijkteamplaswijckgouda

Er kan tot 21 maart gestemd worden. Wij hopen op ieders steun want we zijn pas laat begonnen!!

IMG_5427

 

 

 

 

 

foto van website Het Vlot