Openlucht Bioscoop Noorderhout

 

Ook in 2016 weer Openlucht Bioscoop !

 

Ook dit jaar zal er weer een Openlucht Bioscoop worden gehouden. En ook dit jaar weer mogen wijkbewoners meekiezen welke film het wordt. NB Het worden dit jaar twee films ….

 

Openluchtbios: stoeltjes meenemen …

Voor alle Gouwenaren / wijkbewoners, jong en oud, op de mooie Natuurspeelplaats Noorderhout: as. zaterdagavond 15 augustus een Openluchtbios. In een sfeervolle omgeving, met een hapje en drankje, is op een filmscherm van 6 x 4 meter een leuke familiefilm te zien die bij alle leeftijden voor een lach zal zorgen. De film is bedoeld voor álle wijkbewoners. Voor slechts 4 euro een ‘buiten’kans…! Betalen aan de kassa op het terrein. Frank onze barbecueman van Lowland Smokers zal zorgen voor heerlijke barbecuebroodjes. Het is bedoeld als een sfeervol zomerevenement voor alle wijkbewoners op de mooie locatie de Natuurspeelplaats Noorderhout. Wij hopen op goed weer en een leuk wijkevenement!

NB Klapstoeltjes en/of kleedje meenemen!

shaun 2

locatie openluchtbioscoop noorderhout 15 aug 2015

 

 

 

De Natuurspeelplaats Noorderhout ligt op de geluidswal bij de A12, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal, bij de Hoefs, Hoeven en Zomenbuurt. Er staan borden bij de Plaswijckweg / Noordhoef. NB Komt u met de fiets !?

 

“Shaun het schaap”

De gekozen film is geworden ‘Shaun Het Schaap’. Het is een echte humoristische familiefilm die voor jong maar zeker ook voor volwassenen geschikt is. De film is begin dit jaar uitgekomen en heeft (op één na) allemaal goede recensies gehad. Hierbij de officiële trailer van de film:

 

En een kort filmpje de Cheetah Cheater om alvast in de stemming te komen:

Enkele recensies en informatie:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Shaun_het_Schaap

http://www.shaunhetschaap.com/

http://www.nu.nl/film/4018237/filmrecensie-shaun-schaap-film—mark-burton–richard-starzak.html

http://www.indebioscoop.com/filmrecensies/s/recensie-shaun-het-schaap/

http://www.moviescene.nl/p/159201/shaun_het_schaap_de_film_-_recensie

http://www.filmtotaal.nl/recensie.php?id=42157

shaun 3

“De nieuwste speelfilm van de Aardman Studio’s: Shaun the Sheep is weer een ouderwets vermakelijk verhaal. Ditmaal met een tamelijk intelligent schaap in de hoofdrol. Diens wens voor ‘just a day off ‘ loopt volledig uit de hand, resulterend in een doldwaas avontuur. Het idyllische boerenleven versus de gestreste grote stad.”

“Heerlijke animatiefilm waarin Shaun het schaap met zijn kudde de grote stad op stelten zet. Van de makers van Wallace & Gromit en The Chicken Run. “

“Shaun het Schaap: de film mag gerust onder het rijtje animatieklassiekers in Aardmans repertoire bijgeschreven worden. De film oogt magnifiek, kent aanstekelijke humor en geslaagde verwijzingen naar andere films en zorgt voor een lach en een traan op het gezicht van jong en oud. Het heeft even geduurd voordat Shaun de overstap naar de bioscoop maakte, maar het was het wachten waard. Hopelijk erkent men bij het volgende Oscarfeest de waarde van dergelijk schitterende stop motion en is Shaun het Schaap niet hetzelfde lot beschoren als het eveneens prachtige The Box Trolls, de onterechte animatieverliezer van dit jaar.”

shaun haar 1-

Graag tot ziens!

 

Geselecteerde films voor Openlucht Bioscoop as. zaterdag 15 augustus op Natuurspeelplaats Noorderhout

Beste medebewoners,

As. zaterdagavond vanaf 20.30 is er de Openlucht Bioscoop voor alle wijkbewoners! Er zijn al veel vragen gesteld over welke film het wordt en gelukkig ook veel goede suggesties gedaan. Wij zijn nog in afwachting van de licentie, maar op dit moment hebben wij aangevraagd een avonturenfilm (Indiana Jones, Pirates Caribean), een film die het op het grote scherm goed uitkomt (Gravity, Mamma Mia) en een echte humoristische familiefilm die voor jong maar zeker ook voor volwassenen geschikt is (Shaun het Schaap). Wij verwachten vanavond zekerheid te hebben. Maar welke film het ook wordt, het is bedoeld als een sfeervol zomerevenement voor alle wijkbewoners op de mooie locatie de Natuurspeelplaats Noorderhout. En Frank onze barbecueman zal zorgen voor heerlijke barbecuebroodjes. NB Klapstoeltjes en/of kleedje meenemen. En duimen voor goed weer as. zaterdag …. !

OpenluchtBioscoopNoorderhout15aug2015