Nieuwe collectieve wijkactie zonnepanelenactie, info op Open Dag 13 april

Op zaterdag 13 april 2019 is er van 14.00 tot 16.00 uur voor alle wijkbewoners een open dag in de oude bibliotheek / nieuwe wijkcentrum Lekkenburg, met een stand over de nieuwe zonnepanelenactie

 

Er is óók een informatiestand over de nieuwe collectieve inkoopactie zonnepanelen van de WoonWijzerWinkel, EnergieCoöperatieGouda en bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck.

Er zijn verschillende typen zonnepanelen in verschillende prijsklassen: budget, goede prijs/kwaliteit, topmerken. U kunt bij de informatiestand op de Open Dag de verschillende typen zelf bekijken. Deskundige medewerkers van de WoonWijzerWinkel vertellen u graag meer.

Alvast meer weten? Zie www.woonwijzerwinkel.nl/zonnepanelen en http://www.woonwijzerwinkel.nl/gouda-zonnepanelen/. Uiteraard is ook informatie te vinden op https://energiecooperatiegouda.nl/zonnepanelen/

Om 14.00 uur opent wethouder Dijkstra de Open Dag, om 14.30 uur en om 15.30 uur zijn twee presentaties over de zonnepanelenactie.

De WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland, waar alle oplossingen voor duurzaam wonen te zien zijn. Zij werkt samen met gemeenten in de regio en voorziet inwoners van advies en vrijblijvende offertes. De WoonWijzerWinkel voert duizenden maatregelen per jaar uit en werkt daartoe samen met gecertificeerde bedrijven. Voorop staat collectief inkoopvoordeel, kwaliteit, nazorg en een garantieregeling.

U kunt bij de stand van de WoonWijzerWinkel bij de Open Dag in de oude bibliotheek óók alle informatie krijgen voor verduurzamen met bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie. Isolatie is altijd de basis van verduurzaming. U kunt uiteraard eveneens terecht voor andere vragen over de verduurzaming van uw woning.

Graag tot ziens dus !