Kroonringen geleverd: voor een opgeruimde stad

 

Beste medebewoners, bewonersverenigingen,

 

Kroonringen geleverd

Uiteindelijk hebben bewoners(verenigingen) in de stad 183 Kroonringen besteld. Een mooi resultaat dat bijdraagt aan een meer opgeruimde en schone stad! Daar is het uiteindelijk om te doen geweest.

Omdat enkele bewonersverenigingen bij hun achterban wilden inventariseren hoeveel kroonringen zij nodig hadden en omdat de vakantie er tussen zat, heeft het traject langer geduurd dan gepland. Wij vragen hiervoor begrip. Per slot van rekening zijn wij een vrijwilligersorganisatie en het gaat natuurlijk niet om spoedeisende zaken.

 

Afhalen of bezorgen

Inmiddels is een partij van 100 kroonringen geleverd. Degenen die al hebben betaald en nog geen bericht hebben gehad, kunnen per mail laten weten of zij de kroonring(en) willen afhalen bij onze Fietswerkplaats (elke zaterdag open, naast winkelcentrum Bloemendaal, afhalen vanaf 14 tot 16 uur in de Buurtstee) of dat zij de kroonring(en) door onze bezorgers bezorgd willen hebben. Laat u dan weten waar-wanneer het beste uitkomt.

 

Bijdrage van de gemeente Gouda !

Tenslotte nog belangrijk nieuws. De gemeente Gouda heeft in het kader van het tegengaan van zwerfafval besloten een bijdrage te leveren aan dit project. Dit betekent dat zij per kroonring € 6,05 zal vergoeden. Degene die al betaald hebben krijgen dit bedrag uiteraard teruggestort. Wij zijn de gemeente Gouda uiteraard erkentelijk voor deze bijdrage (u ongetwijfeld ook) en wij zien deze bijdrage als een mooie afsluiting van dit project.

 

Vervolg

Omdat voor een schone en opgeruimde stad meer kroonringen nodig zijn, blijven wij voorlopig nieuwe bestellingen opnemen. Als er weer een grote tranche is komt er een nieuwe bestelling. Met grote orders is extra korting te bedingen. De knop op de homepage blijft dus staan.

Mocht u nog vragen hebben, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

 

Met vriendelijke groet,

Stichting Bewonersorganisatie Bloemendaal-Plaswijck / Wijkteam Plaswijck