Informatiebijeenkomsten VervoersPuntGouda

Logo VervoersPuntGouda 3

Over enige tijd start een nieuwe vervoersdienst in Gouda voor maatwerkvervoer in, voor en van de wijk: VervoersPuntGouda! Het is een initiatief van een aantal vrijwilligersorganisaties die goed, goedkoop en gezellig vervoer voor Goudse bewoners van 65+ willen.

Het is gebleken dat hieraan veel behoefte bestaat bij bewoners. VervoersPuntGouda biedt korte ritten naar sociale activiteiten en afspraken. Bijvoorbeeld voor winkelen in de binnenstad, zwemmen, of bezoek aan de huisarts. Indien u ergens naar toe wilt in Gouda, ook al is het een kort ritje, dan kunt u uiterlijk een dag van te voren uw rit boeken bij de Telefooncentrale. De chauffeur zal u op het afgesproken tijdstip ophalen en weer thuisbrengen als u dat wenst. Ook komen er gezamenlijke uitstapjes naar activiteiten, op vaste dagen en tijden in de week. Samen-uit-samen-thuis staat voorop!

Betrokken bewoners die als vrijwilliger willen meehelpen zijn meer dan welkom! Het gaat om chauffeurs, begeleiders en planners en vrijwilligers voor de telefooncentrale.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 239 56 999 of de Telefooncentrale 06 514 33 031.

Voor belangstellenden (reizigers, vrijwilligers) uit Korte Akkeren is er een informatiebijeenkomst bij Sportclub ONA op donderdag 25 juni 2015, aanvang om 20.00 uur, duur tot ca. 21.30 uur. Het adres is Gerard Leeustraat 2, 2802 RZ te Gouda.

Voor belangstellenden uit Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord is er een informatiebijeenkomst in De Prinsenhof op maandag 29 juni 2015, aanvang om 20.00 uur, duur tot ca. 21.30 uur. Het adres is De Prinsenhof, Anna v. Meertenstraat 10, 2804 TL Gouda, nabij de Calslaan.

Zie voor meer informatie  http://www.bloemendaalplaswijck.nl , ook voor de bewonersenquête.