Huttenbouwdorp óók in de Goudse Hout

 

Deze zomer komt er voor de eerste keer een echt Huttenbouwdorp voor de kinderen uit de wijk Achterwillens!

Het is voor alle kinderen uit de wijk Achterwillens die in groep 3 tot en met 8 zitten.

Het Huttenbouwdorp Goudse Hout zal deze zomer in de eerste week van de zomervakantie worden gehouden.

Waar? In Goudse Hout, vlakbij de wijk en prima geschikt voor een mooi zomerevenement voor en met kinderen.

En natuurlijk mogen ouders meedoen en meehelpen. Met het opbouwen, bij het huttenbouwen zelf, bij het programma, bij de activiteiten, bij de hapjes en drankjes en natuurlijk bij het feestelijke slotprogramma. Het wordt voor iedereen, jong en oud, een leuk en spannend zomerevenement.

Het ‘Huttenbouwdorp Goudse Hout’ wordt georganiseerd door een aantal partijen, waaronder De Vrienden van de Goudse Hout, wijkteam Achterwillens en wijkteam Plaswijck.

Wijkteam Plaswijck organiseert al jaren het geslaagde Huttenbouwdorp Noorderhout voor kinderen uit Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord. Dat gaat uiteraard óók weer door, in de laatste week van de zomervakantie!

Er komt natuurlijk nog veel meer informatie maar houd de datum donderdag 18 februari 2016 alvast vrij. Dan houden we ’s avonds voor alle wijkbewoners een informatiebijeenkomst in de Bühne, De Bühne, Tristanstraat 18, ’s avonds om 20 uur.

We vertellen hoe leuk het wordt en ook verklappen we dan het programma. Ook hoe u uw kind(eren) kunt aanmelden voor het huttenbouwdorp. Aanmelden voor deze avond is niet nodig, iedereen is welkom.