Filmkeuze Openluchtbioscoop zaterdagavond 15 augustus !

 

Groot filmscherm zaterdagavond 15 augustus OpenluchtBioscoopNoorderhout15aug2015

De voorbereidingen voor de Openlucht Bioscoop op zaterdagavond 15 augustus as. zijn in volle gang. Op een groot scherm van 6 bij 4 meter (!) kunnen jong en oud kijken naar een leuke en spannende familiefilm in de open lucht op de Natuurspeelplaats Noorderhout. Dit is een unieke locatie hiervoor, door hoogteverschillen op het terrein heeft iedereen goed zicht.

Er komt sfeerverlichting, er is eten en drinken te koop (onze barbecueman Frank is er weer, vorig jaar een groot succes bij het Huttenbouwdorp Noorderhout!) en met het samenzijn met elkaar hopen we op leuk, sfeervol en positief zomerevenement! De Openluchtbioscoop is er dan ook voor alle Goudse wijkbewoners, iedereen is welkom.

Toegang vanaf 20.30 uur, einde programma om 23.30 uur. Het is een avondfilm, omdat het laat donker is. Kaartjes kosten slechts € 4 en zijn te koop aan de kassa, op het terrein zelf. Er zijn zitplaatsen maar graag eigen klapstoeltjes of kleedjes meenemen!

De Natuurspeelplaats Noorderhout ligt op de geluidswal bij de A12, vlakbij winkelcentrum Bloemendaal, bij de Hoefs, Hoeven en Zomenbuurt.locatie openluchtbioscoop noorderhout 15 aug 2015

 

En welke film wordt het … !? Hieronder de binnengekomen suggesties

Maar welke film gaan we draaien!? De volgende suggesties zijn tot dusver binnengekomen. Hebt u een voorkeur, een tip, of een reactie, laat het weten via facebook, mail of telefoon!

 

Across the Universe

Bears

Blue Jasmin

Broken Circle

Captain Phillips

Cars

Chez Nous

Dinosaur-island

Gambit

Gravity

I Love You Phillip Morris

Indiana Jones

King Kong

Kluk de kleine Bever

La Famille Bélier

Les Intouchable

Lovelace

Mamma Mia

Moonrise Kingdom

Night Train to Lisbon

Oldboy

Pirates of the Carribean

Sapphire

Shaun het schaap

Sightseers

Sjakie en de chocoladefabriek

Soof

Thanks for Sharing

The Bucket list

The good, the bad and the ugly

The Grand Budapest Hotel

The Looney Looney Looney Bugs Bunny Movie

The Lunchbox

The Sapphires

Toy story